Snug Rug – Filt


Snug Rug

Visst, det är fränt att bygga ett rymdskepp eller uppfinna Internet men är egentligen inte det mest imponerande som finns att ta den enklaste, smartaste sak som existerar och göra den ännu enklare och smartare? Som ett exempel: Filten. Ett stycke tyg du lägger över dig för att vara varm och ha det mysigt. Ingen kan dissa filten. Den är helt enkelt bra.

Men man kan faktiskt också hävda att filten inte är riktigt 100% perfekt. Det är svårt att göra saker som att läsa eller pyssla med sin dator utan att filten hasar ner och du blir helt kall om axlarna och armarna, ja kanske hela överkroppen. Och inte nog med att du blir kall, du blir också irriterad över att var 30:e sekund hålla på och dra upp filten igen, och igen, och igen…

Därför vore det ju smart att uppfinna en lång, gosig fleece-filt med ärmar. Så att du kan göra vad tusan du vill samtidigt som du hela tiden har en filt över hela dig. Och, jag erkänner, det här visade sig inte bara vara ett exempel utan faktiskt en beskrivning av den här produkten. Men det är ju faktiskt just det den här lilla textsnutten är till för.

Snug Rug finns i flera färger och är i 100% polyester (fleece). Den går att tvätta i maskin och är ca 152cm x 214cm stor.

VN:F [1.9.7_1111]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Pris: 349kr

Lämna en kommentar

Tips! Om du har Gravatar, kan du använda den e-postadressen för att få din Gravatar bredvid kommentaren..