Don’t Break The Bottle


Vinflaskan är, möjligtvis i konkurrens med blombuketten, vår allra mest populära gå-bort-present när vi ska på fest, och det är ju knappast en slump. Den är enkel att handla, den visar att du har lite stil och klass och, kanske viktigast av allt, den kommer förmodligen att komma till användning redan inom ett par timmar.

Men det finns också någonting lite småtrist och förväntat över den. Någonting visserligen vänligt men också lite torrt. För det är ju i gåvosituationer som bekant tanken som räknas och det behövs faktiskt inte speciellt mycket tanke vare sig vid inhandlandet eller inmundigandet av en vinflaska. Därför är det dags att ta vinflaskan som present till en ny nivå, det är dags att pussla in den i detta vinpussel!

Vinpusslet Don’t Break The Bottle är en konstruktion av trä och snören som du enkelt fäster på flaskan. Din värd kommer att le vänligt och tycka att det var lite roligt av dig att ägna den där extra tanken till presenten, kika på pusslet och tänka att det nog kommer att vara ganska lätt att plocka av pusslet. Det kommer det inte att vara. Det kommer att vara skitsvårt.

Allting kommer att stanna upp medan kulan ska trasslas genom hålet så att man kan flytta träplattan uppåt så att snöret friläggs och släpper greppet om träskivan som du ska föra den andra kulan genom innan du kan få loss snöret igen som håller upp träplattan som… och plötsligt har de där trista första 30 minuterna* av festen som är så stela gått och ni har verkligen förtjänat ett glas vin. Skål.

Vinpusslet klarar av flaskor upp till 8,3 cm i diameter, dvs alla vanliga vinflaskor. Vinflaska ingår ej.

*Tar det för lång tid så att alla börjar bli griniga och egentligen vill dansa lambada istället för att klura ut ditt vinpussel, så glider du ju bara in och löser alltihopa. Hur? Naturligtvis skickar vi med en ritning på lösningen.

VN:F [1.9.7_1111]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Don't Break The Bottle, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Pris: 199kr

Lämna en kommentar

Tips! Om du har Gravatar, kan du använda den e-postadressen för att få din Gravatar bredvid kommentaren..